2007.03.09. 13:25

Szőke nő a körben


A szőkenő huszadik születésnapjára egy piros sport Ferrarit kap. Nagyon örül neki és egyből el is megy vele egy próbaútra. 180 km/órával száguldozik keresztül a városon. Mikor kiér a városból eljut egy szerpentinhez és elindul rajta. Az egyik kanyarban majdnem letaszít egy kamionost a szakadékba. A kamionsofőr dühödve állítja meg a szőke nőt és elővesz egy baseball ütőt. Rajzol a földre egy kört és azt mondja a szőke nőnek.
- Maradj ebben a körben és el ne mozdulj belőle! Odamegy a sportkocsihoz és beveri a két lámpáját. Mikor hátranéz, a szőkenő mosolyogva áll a körben. Begurul és szétveri a motorháztetőjét is a kocsinak. Mikor ismét hátra pillant a szőke nő hangosan nevet. Erre a kamionos az egész kocsit daradokra veri. Ismét ránéz a szőke nőre, aki a földön fetreng a röhögéstől. Megkérdezi tőle, hogy min röhög, mire az azt válaszolja neki:
- Amíg elfordultál, egy csomószor kiléptem a körből.

A bejegyzés trackback címe:

https://csako.blog.hu/api/trackback/id/tr435905441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása